Aanbouwgarantie

Kies voor extra zekerheid met de garantie van AanbouwGarant. Dan zijn de garanties van uw bouwbedrijf verzekerd.

De volgende Garantie vormen zijn er beschikbaar:

 • AanbouwGarantie
 • UitbouwGarantie
 • Opbouwgarantie

Als u een AanbouwGarant-garantie afsluit, kunt u rekenen op extra zekerheid, bijvoorbeeld bij faillissement van uw aannemer. Het bouwproject wordt dan alsnog  voltooid.

Belangrijke punten bij de Aanbouwgarant

Wij bieden de volgende Garantie vormen aan:

 • NieuwbouwGarantie
 • De Nieuwbouwgarantie biedt extra zekerheid bij de bouw van uw woning of appartement. U bent verzekerd tegen de grootste financiële risico’s. Bijvoorbeeld als uw aannemer failliet gaat of bij gebreken die niet worden opgelost.

  • VerbouwGarantie

  De Verbouwgarantie biedt extra zekerheid bij verbouw, onderhoud en renovatie. U bent verzekerd tegen de grootste financiële risico’s. Bijvoorbeeld als uw aannemer failliet gaat of bij gebreken die niet worden opgelost.

  • EnergiePrestatiegarantie

  U wilt meer comfort én besparen op energie? Bij veel woningen is veel te winnen. Met de EnergiePrestatieGarantie heeft u de zekerheid dat de beoogde besparing daadwerkelijk wordt behaald en dat de werkzaamheden goed en naar behoren worden uitgevoerd.*

  *Deze module kan alleen worden afgesloten in combinatie met de Verbouwgarantie of Nieuwbouwgarantie.

De Aanbouwgarantie aanvragen

Bouwen doen wij met uiterste zorg en precisie en daarom zijn wij er zeker van altijd topkwaliteit te leveren aan onze klanten. En daar hoort dan ook een ruime garantie bij. Mocht u alle mogelijke risico’s willen uitsluiten kunt u nog een extra garantie aanschaffen.

Aanbouwgarantie aanvragen

Benieuwd naar wat de aanbouw expert voor u kan betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.